CZ EN DE NL PL
more informations here ...

uitstekende ligging en perfecte bereikbaarheid van alle diensten; accommodatie in twee luxe appartementen
more informations here ...

een appartementencomplex in de schone natuur en accommodatie in comfortabele bergappartementen

dsc_0561

Discounts voor skipassen: SPRING SKI PASS only 590 czk

LAST MINUTE  07.03.-25.03.2017

APARTMENTS HORNI MISECKY 1700,- CZK/NIGHT/ALL APARTMENT ( 4-5 PERSONS)


 

APARTMENT DALIBOR NR. 101 (BIG 80M2, 3X ROOMS) FOR 8-9 PERSONS, PRICE: 2500 CZK//NIGHT/ALL APARTMENT WITH TWO GARAGE

APARTMENT DALIBOR NR. 106 (BIG 48M2, 2X ROOMS) FOR 4-6 PERSONS, PRICE IS 1700 CZK/NIGHT/ALL APARTMENT WITH GARAGE

 


APARTMENTS DALIBOR SPINDLERUV MLYN ***   -   APARTMENTS HORNI MISECKY***

Wij bieden u accommodatie in de comfortabele, in stijl ingerichte bergappartementen in het hart van het Reuzengebergte. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden - u vindt onze appartementen in de twee meest attractieve centra, die ideaal zijn voor een actief door te brengen vakantie: op het recreatieterrein in APARTMENTS HORNI MISECKY, of rechtstreeks in het centrum van het schilderachtige bergstadje SPINDLERUV MLYN - de APPARTEMENTEN DALIBOR. 
 Neem onze uitnodiging aan en laat u verwennen door de sfeer van de plaats, laat u bij ons volstromen met nieuwe energie, waarvan u de aanwezigheid bij elke stap kunt voelen. Het verblijf in onze appartementen zal zelfs de meest veeleisenden, die naar ontspanning in een rustig en gezond milieu verlangen, tevreden stellen. De indrukwekkende pracht en ruwheid van de natuur in het Reuzengebergte betekent voor u de garantie van aangenaam doorgebrachte vrije dagen.
  In welke tijd van het jaar u ons ook bezoekt, u vindt bij ons altijd een heerlijke natuur, interessante toeristische routes, de beste voorwaarden voor het skiën, de romantiek en gastvrijheid. Juist in onze appartementen kunt u de unieke gezinsvakantie van uw dromen, in welke seizoen van het jaar dan ook, doorbrengen.
Wij verheugen ons op uw bezoek.