CZ EN DE NL PL

Horni Misecky

Wij stellen u voor: het nieuw gebouwde appartementencomplex in het attractieve toeristische centrum van ons Hooggebergte. De appartementen in Horní Mísečky bevinden zich in het aantrekkelijke bergmilieu van het Nationaalpark het Reuzengebergte op een niveau van 1035 meter boven de zeespiegel, vlakbij de skipistes en skilooproutes. Door hun ligging zijn deze appartementen de hoogst liggende binnen de Tsjechische Republiek, gesitueerd op een zeer rustige en romantische plaats aan de bosrand met een schitterend uitzicht op het landschap. De rustige sfeer van deze plaats is met name zeer gunstig voor gezinsrecreatie.

Dankzij de ligging in een ski- en toeristencentrum zijn de appartementen in Horní Mísečky een voortreffelijk uitgangspunt, niet alleen voor de skidisciplines in de winter, maar ook voor alle sportieve en toeristische zomeractiviteiten.

De bijzonderheid van het terrein Horní Mísečky ligt vooral in zijn geographische ligging. Deze zeespiegelhoogte (1035 m.n.m. – 1235 m.n.m.) garandeert de beste klimatologische en sneeuwvoorwaarden, die niet te vergelijken zijn met de andere centra, niet slechts in het Reuzengebergte, maar ook in de gehele Tsjechische Republiek. De zeer gunstige klimatologische voorwaarden, alsmede de intensieve kunstmatige versneeuwing, maken het mogelijk om 120 tot en met 160 dagen van het winterskiseizoen te genieten.

De stoeltjeslift op de berg Medvědín die het hele jaar door in bedrijf is, betekent een ideale verbinding van Horní Mísečky met het schilderachtige bergstadje Špindlerův Mlýn, dat niet alleen wordt gezien als hoofdstad van de wintersport, maar ook als de parel van het Reuzengebergte bekend staat.